AURAJOEN YÖJUOKSU
21.8.2020
INFO

INFO
Aurajoen Yöjuoksu juostaan perjantaina 21. elokuuta. Lähtö tapahtuu pimenevässä loppukesän illassa kello 20:15 ja 21:15.
Tietoja päivitetään...(26.6.020)
Aurajoen Yöjuoksulla pääset nauttimaan rennosta tunnelmasta, ja tasaisella reitillä saat myös mahdollisuuden tavoitella omaa ennätysvauhtiasi.
Viiden kilometrin mittainen kierros tarjoaa kaksi vaihtoehtoa Aurajoen Yöjuoksulle, 5 km tai 10 km.
10 km matkalla on on myös joukkuekilpailu. Joukkueessa tulee olla vähintään 5 juoksijaa. Mikäli joukkueessa on enemmän kuin 5 juoksijaa, otetaan joukkueen tulokseen mukaan 5. nopeimman juoksijan ajat.
HUOM! Reitti on täsmälleen sama kuin aikaisemmin. Lähtö ja maali ovat uudessa paikassa, Turun Kaupunginteatterin välittömässä läheisyydessä. Tapahtumakanslia sijaitsee Turun Kaupunginteatterissa.
Aurajoen Yöjuoksu järjestetään siis samoissa puitteissa kuin seuraavana päivänä juostava Paavo Nurmi Marathon.

ILMOITTAUTUMINEN
Aurajoen Yöjuoksu 2020 käyttää Juoksuaika-tapahtumien ilmoittautumisjärjestelmää.
Ilmoittaudu mukaan tästä.

TAPAHTUMAINFO   / päivitetään 31.7.2020 mennessä.

Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Turun Urheiluliitto, yleisurheilujaosto ja tuottajana Juoksuaika-tapahtumat.

Sarjat ja matkat:
Aurajoen Yöjuoksu -tapahtuman sarjat ja matkat ovat: miehet kokonaiskilpailu 10km ja 5km, naiset kokonaiskilpailu 10km ja 5km. Joukkuekilpailu 10 km matkalla.

Joukkuekilpailu
Aurajoen Yöjuoksujen 10 km matkalla on myös joukkuekilpailu. Joukkuekilpailussa lasketaan viiden (5) juoksijan ajat yhteen ja tästä muodostuu joukkueen loppuaika. Mikäli joukkueessa on enemmän kuin 5 juoksijaa, otetaan joukkueen tulokseen mukaan 5. nopeimman juoksijan ajat. Joukkuekilpailun tuloksiin lasketaan naiset ja miehet samaan joukkueeseen.
Joukkuekilpailun sarjat ovat:
1. Seurasarja //urheiluseurat, lenkkiklubit
2. Yritys- ja yhteisösarja / yritykset, yhteisöt (kaveriporukat jne)
Joukkuekilpailun palkinnot:
Molempien sarjojen paras joukkue palkitaan "Juoksuaika-tapahtumien ilmaisosallistumisilla (5kpl)". Osallistumiset voi käyttää vuoden 2019-2021 aikana seuraaviin tapahtumiin: Paavo Nurmi Marathon, Ruissalojuoksut, PNM TRAIL.
Joukkuekilpailuun ilmoittautuminen
Joukkukilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse: info@paavonurmisports.fi, aihe Aurajoen Yöjuoksu joukkuekilpailu. Viestiin joukkueen nimi ja ja sarja: 1. Seurasarja, 2. Yritys-ja yhteisösarja.
Miesten ja naisten kokonaiskilpailussa palkitaan kummankin matkan kolme parasta juoksijaa palkintopokaalilla.