Graceloppet osanottajan opas

Graceloppet osanottajan opas

Hyvät Graceloppet-tapahtumaan osallistujat!

Tervetuloa lauantaina 13. toukokuuta M/S Viking Gracelle!

Graceloppet-juoksutapahtuman osanottajan ohjeet 13.5.2017

Graceloppet-juoksutapahtuma ei ole kilpailu. Tapahtumassa nautitaan juoksusta kohti auringonlaskua keskellä keväistä saaristoa. Tapahtumassa juostaan Viking Gracen kannella tunnin ajan. Jokaisen kilpailijan kierrokset lasketaan ja kokonaismatka mitataan, mutta tulos luovutetaan vain osallistujan itsensä tietoon.

Lähtöselvitys

Graceloppet-risteilyn matkustusasiakirjat (hyttikortti) ja osallistujapaketti (rintanumero, juoksupaita) jaetaan osallistujille ennen risteilyä Graceloppet-lähtöselvityspisteessä Viking Linen terminaalissa. Lähtöselvitys alkaa 18:30 ja sulkeutuu 20:15. jolloin pidetään kaikille osallistujille yhteinen info. Tämän jälkeen osallistujat (myös kannustajat) ohjataan laivalle suoraan kannen 9. kokoustiloihin. Siellä on vaatteiden vaihtomahdollisuus ja suljettu pukutila mihin laukut jne. jätetään juoksun ajaksi. Eli hytteihin päästään vasta juoksun jälkeen n. 22.20-

Graceloppet aikataulu lauantaina 13.5.2017 // Huom. kaikki kellon ajat ovat Suomen aikoja. Tarkistathan esim. kännykkäsi kellon ajan!

18.30-20.15 Lähtöselvitys Viking Line terminaali 2. kerros.

20.15-20.20 Juoksun turvallisuusohjeet osallistujille terminaalissa, jonka jälkeen (n. 20.30) siirtyminen yhtenä porukkana laivan kokoustilaan kannelle 9., jossa vaatteiden vaihtotilat M / N. ja säilytys.

20.55 kootaan porukka “Graceloppet office” Conference-tilassa kannella 9. Vielä turvallisuusohjeiden kertaus juoksijoille

21:05 siirtyminen kannelle 12. Kannustajille omat alueet.

21:15 startti 1h juoksu

22:15 juoksu loppuu

22:15- valokuvaus heti maaliin tulon jälkeen.

Tämän jälkeen laivan ravintolat ja yöelämä viihdyttävät kaikkia risteilijöitä! Viking Gracen moderni ja mutkaton Frank´s pitää ruokatarjoilun avoinna aina 23:30 asti Graceloppetin juoksijoille ja kannustusjoukoille.

Lisäksi Graceloppet risteilijöille on varattu kokoutila Euroviisujen ”kisastudiota varten”.

Sunnuntai 14.5. ohjelma:

12:15 Kokoontuminen kokoustilaan, Diplomien jako ja kuohuviinitarjoilu

12:45 Ohjelma tarkentuu…

14:00 Private Shopping, ohjattu ostoskierros myymälässä!

Osanoton peruutus

Graceloppet-risteilymaksua koskevat yleiset matkanperuutussäännöt / Viking Line. Juoksuun osallistumismaksua ei palauteta.

 Juoksun mahdollinen peruutus sääolosuhteiden takia

Aikataulun mukaisesti juoksu järjestetään lauantaina 21.15-22.15 välisenä aikana. Jos sääolosuhteet estävät juoksun järjestämisen (vesisade, kova tuuli) lauantai aikataulun mukaan juoksua siirretään.

Ensimmäinen vaihtoehto on sunnuntai aamu kello 9.30- 10.30 välisenä aikana. Toisena vaihtoehtona on sunnuntaina kello 18.30-19.30 välisenä aikana.

Jos sää olosuhteiden takia juoksu joudutaan kokonaan peruuttamaan tapahtuman järjestäjä Viking Line ei korvaa matkaa takaisin osallistujille.

 

HUOM! Lauantaina 13.5. toimitaan yllä olevien ohjeiden ja aikataulujen mukaan aina tuohon kello 21:00 asti, oli sää olosuhteet sitten millaiset tahansa tuota ennen.

21.00 Kokoustiloissa ilmoitetaan sitten yhteisesti miten juoksua siirretään jos tarve siihen on. Juoksun siirrosta vastaa tapahtuman kolmihenkinen johtoryhmä laivan kapteenin johdolla.

Sarjat

Graceloppet-juoksussa ei ole erillisiä sarjoja.

Juoksun kesto on tunnin eli 60 minuuttia. Juoksija saa tällöin vielä juosta keskeneräisen kierroksen loppuun.

 Hylkääminen

Graceloppet-henkilökunnalla on oikeus keskeyttää osallistujan juoksu, mikäli tämä vaarantaa käytöksellään omaa tai muiden turvallisuutta.

Vastuu: Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Jokainen osallistuu juoksuun omalla vastuullaan. Laivassa on sairaanhoitaja ja kannella Viking Linen ensiaputaitoinen henkilökunnan jäsen.

Ikäraja: Graceloppet-risteilyllä noudatetaan Viking Linen normaaleja ikärajoja.

Videointi ja valokuvaus: Järjestäjällä on vapaa käyttöoikeus tapahtuman aikana ottamilleen kuville ja videotallenteille.

Palkinnot: Graceloppet-juoksutapahtuma ei ole kilpailu, joten tapahtumassa ei jaeta palkintoja. Jokaiselle osallistujalle kuuluu osallistumismaksuun: Diplomi, t-paita ja valokuva. Diplomi ja kuva annetaan juhlallisesti sunnuntaina 12.00 alkavassa tilaisuudessa kuohuviinin kera!

Muut ohjeet

Graceloppet -juoksussa on ajateltava kaikkien turvallisuutta. Vaaralliset ohitukset on kielletty. Laivan kannella on muutamia kapeita kohtia, joiden kohdalla on noudatettava erityistä varovaisuutta.

Järjestäjällä on oikeus keskeyttää osallistujan juoksu tai rajoittaa tämän juoksuvauhtia, mikäli hän vaarantaa omaa tai muiden turvallisuutta. Graceloppet -juoksussa on otettava huomioon myös sääolosuhteet.

Sateisella kelillä laivan kansi voi olla liukas, jolloin järjestäjällä on oikeus rajoittaa juoksijoiden vauhtia tai keskeyttää juoksu. Piikkareiden ja nastakenkien käyttö Graceloppet -juoksutapahtumassa on kielletty. Yksi kierros on n. 340m.

Tapahtuman järjestäjänä toimivat Viking Line ja  Event Consulting Turku Oy.

Lisätietoja tapahtumasta ja risteilystä antaa marena.ahonen@paavonurmisports.fi

Jaa ystäville

Ei vielä kommentteja

Ei vielä kommentteja!

Kommentoi rohkeasti ja aloita keskustelu!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty. *

Menu