Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen Juoksuaika-tapahtumiin onnistuu parhaiten tapahtumien sähköisen ilmoittaumisjärjestelmän kautta. Pääset ilmoittautumaan näistä linkeistä:

Paavo Nurmi Marathon 18.8.2018
PNM TRAIL avataan 1.11.2017
Tampere Puolimaraton 15.9.2018 
Ruissalojuoksut 22.9.2018 
 
FightBack Run 1.9.2018

Opiskelijaedut

Juoksuaika-tapahtumat tarjoaa opiskelijaedun Paavo Nurmi Marathonille, Tampere Puolimaratonille ja Ruissalojuoksuihin.

Ilmoittautuessasi käytä opiskelijaetukoodia, joka kysytään vasta maksuvaiheessa kassalla. Opiskelijan tulee kysyttäessä pystyä esittämään voimassa oleva opiskelijakortti. Opiskelijahinnat ja koodit julkaistaan 1.11.2017.

Tapahtuma Matka Opiskelijahinta Etukoodi Viimeinen ilmoittautumispäivä
Paavo Nurmi Marathon kymppi 28 € OPNM10 30.6.2017
Paavo Nurmi Marathon puolimaraton 30 € OPNM21 30.6.2017
Paavo Nurmi Marathon maraton 35 € OPNM42 30.6.2017
Tampere Puolimaraton kymppi 20 € / 24 € OTPM101 / OTPM102 31.3. / 31.8.2017
Tampere Puolimaraton puolimaraton 30 € OTPM21 31.8.2017
Ruissalojuoksut kymppi 20 € ORUIS 31.8.2017
Ruissalojuoksut puolimaraton 20 € ORUIS 31.8.2017

Huomaathan, että ilmoittautumisen maksupäivä määrittää hinnan. ”Viimeinen ilmoittautumispäivä” tarkoittaa viimeistä päivää, jolloin opiskelijahinta on voimassa. Tämän jälkeen mukaan pääsee tapahtuman hintataulukon mukaisella hinnalla. Opiskelijahinnoista ei myönnetä muita alennuksia.

Ryhmät

 

1 . Siirry ilmoittautumissivulle kunkin tapahtuman linkistä.
2. Valitse ”Lisää yritys / yhteisö”.
3. Luo ensin joukkueelle profiili täyttämällä kysytyt tiedot. Profiilin avulla ilmoittautumistietoja voi myöhemmin muokata ja samaan ryhmään voi jälkikäteen lisätä osallistujia.
4. Syötä vielä laskutustiedot ja paina ”Seuraava”.
5. Tarkista tiedot ja luo joukkue. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ja ohjeet juoksijoiden ilmoittautumistietojen lisäämisestä.
6. Kirjaudu joukkueenjohtajan sivulle (=juuri luomaasi profiiliin), ja syötä yksi kerrallaan juoksijoiden tiedot. Tiedot tallentaaksesi paina ”Lisää” tai ”Lisää uusi”, jos haluat lisätä osallistujia. Jos haluat muokata tietoja lisäämisen jälkeen, muokkaa haluamasi tiedot ja paina ”Päivitä”. Voit myös antaa joukkueen jäsenten salasanan (eri kuin joukkuuenjohtajan salasana) joukkueen jäsenille, ja voivat käydä itse lisäämässä itsensä valmiiksi luotuun joukkueeseen kohdasta ”Ilmoittaudu ryhmän jäseneksi”.
7. Muodosta lasku kohdasta ”Lasku” ja maksa se. Jokaisen ilmoittautumisen hinnan määrittää kyseisen ilmoittautumisen ajankohta, eli laskun voi halutessaan muodostaa vaikka vasta tapahtuman jälkeenkin, ja se huomioi silti käytetyn hintaportaan.

Joukkueen tiedot: Joukkueen tiedoista näet syöttämäsi joukkuetiedot ja pääset muokkaamaan niitä.
Etsi: Etsi-toiminnolla voit hakea joukkueestasi eri kriteereillä osallistujia. Valitsemalla pudotusvalikosta esimerkiksi ”Sukunimi” ja painamalla etsi, saat näkyviin ilmoittamasi sukunimet.
Yhteenveto: Yhteenvedosta näet, kuinka monta kunkin matkan osallistumista olet tilannut.

Ilmoittautumisjärjestelmän pääsivulta uudet joukkueen jäsenet voivat ilmoittautua mukaan luomaasi ryhmään salasanalla, jonka olet luonut joukkueelle. Voit myös myöhemmin kirjautua sisään joukkueenjohtajana ja tarkastella tilaustasi. Kohdasta ”Osallistujalista” näet ne jo ilmoittautuneet henkilöt, jotka ovat sallineet nimensä julkaisun osallistujalistalla.

Maksa nyt, kerää porukka kasaan myöhemmin!

Haluatko ilmoittaa porukkasi mukaan nyt, mutta ryhmä ei ole vielä kasassa? Voit maksaa haluamasi määrän osallistumisia etukäteen tämänhetkisen hintaportaan mukaan ja ilmoittaa osallistujatiedot jälkikäteen. Näin säästät rahaa, ja saat enemmän aikaa haalia kavereita mukaan! Kysy lisää: info@paavonurmisports.fi tai 044-5678 256.

Jaa ystäville
Menu