Ajankohtaista

PNM TRAIL -osallistujalle tiedoksi

📁 Ajankohtaista, Yleinen 🕔02.elokuu 2017
PNM TRAIL -osallistujalle tiedoksi

Huomioithan, että polkujuoksutapahtumat ovat luonteeltaan erilaisia kuin maantiejuoksut, ja sen vuoksi poluille suunnatessa on huomioitava muutama tärkeä pointti. Luethan huolella osanottajan oppaan ja alla olevat tärkeät huomiot varsinkin, jos olet polkujuoksutapahtuman ensikertalainen.

Suosittelemme kantamaan juoksun aikana mukana: 
– kastumiselta suojattu matkapuhelin ladatulla akulla

Mahdollisen loukkaantumisen varalta ensihoitoa varten on mukana hyvä olla myös:
– liimaside / sideharsoa
– kylmäpussi

Miksi?
Polkujuoksuissa jokaisen osallistujan turvallisuus taataan sillä, että osallistujat ottavat puhelimen mukaansa. Sillä voi soittaa apua itselle tai toisille osallistujille, ja tarvittaessa myös järjestäjä voi tavoittaa osallistujan puhelimitse.

Tapahtuman jokaisella juoma-asemalla on ensiapupiste, reitin liikenteenohjaajilla on ensiapuvälineet ja reiteillä kiertää myös järjestäjän edustajia. Haaverin sattuessa maastossa kulkevalle reitille avun saaminen saattaa kuitenkin kestää, joten varmista itsellesi nopein ensiapu omalla varustuksellasi. Kilpailunumerosi takana on ensiavun ja tapahtumakanslian puhelinnumero, johon soittamalla saat lisäapua, mikäli lähistöllä ei ole juoma-asemaa tai muita osallistujia. Muista nyrjähdyksissä ensiapuna: kylmä, koho, kompressio. Myös reitin vesistöistä saat kylmähoitoa mahdollisiin nyrjähdyksiin.

Miten toimia keskeytystilanteessa?
Jos joudut keskeyttämään, palaa joko samaa reittiä pitkin tapahtuma-alueelle tai mene lähimmälle juoma-asemalle, josta sinulle järjestetään kuljetus takaisin tapahtuma-alueelle. Varaudu odottamaan kuljetusta. Ilmoita keskeytys maalissa tulospalveluun tai tekstiviestinä ea-numeroon (044-5678256).

HUOM!
Polkujuoksutapahtumassa vastaat itse omasta vakuutusturvastasi.
Polkujuoksun luonteeseen kuuluu myös auttaa avuntarpeessa olevia.

Jaa ystäville

Similar Articles

Paavo Nurmi Marathon siirtyy elokuulle 2018

Paavo Nurmi Marathon siirtyy elokuulle 2018 (0)

Paavo Nurmi Marathonin ajankohta siirtyy heinäkuulta elokuulle. Ensi vuoden tapahtumapäivä on lauantai 18.8.2018 Paavo Nurmi Marathon on yksi Suomen suurimmista ja

Read More
Menu