Ajankohtaista

PNM TRAIL -osallistumisen siirtäminen ensi vuoteen

📁 Ajankohtaista 🕔25.heinäkuu 2017
PNM TRAIL -osallistumisen siirtäminen ensi vuoteen

Mikäli olet maksanut 8 euron peruutusturvamaksun ilmoittautumisen yhteydessä, olet oikeutettu siirtämään osallistumisesi seuraavalle vuodelle, jos joudut vamman tai sairauden takia peruuttamaan osallistumisesi. OSANOTON SIIRTO ONNISTUU NIIN TAPAHTUMAPÄIVÄÄ ENNEN KUIN SEN JÄLKEENKIN. Lähetä peruutusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@paavonurmisports.fi, ja kirjoita viestin aiheeksi OSANOTON PERUUTUS. Lähetä meille kopio lääkärintodistuksestasi sähköpostitse info@paavonurmisports.fi, tai postitse Paavo Nurmi Marathon, Event Consulting Turku Oy, Ketarantie 31 PL 233, 20101 Turku. Siirron voi tehdä vain itselleen ja yhden vuoden eteenpäin.

PNM TRAIL -tapahtuma ei palauta osanottomaksuja missään tilanteessa.

Voit maksaa 8 euron peruutusturvan myös jälkikäteen tilisiirtona seuraavin ohjein:

  • Saaja: Event Consulting Turku Oy / Turun Urheiluliitto ry
  • Tilinumerot (IBAN, BIC):
  • Osuuspankki:  FI95 5710 5220 1097 13, OKOYFIHH
  • Nordea: FI30 1304 3000 1146 32, NDEAFIHH
  • Summa: 8 €
  • Viesti: PNM TRAIL, peruutusturva, oma nimi
Jaa ystäville
Menu