Ajankohtaista

Yhteistyötiedote: Mehiläinen Tampere ja Tampere Puolimaraton -yhteistyö jatkuu

📁 Ajankohtaista 🕔27.helmikuu 2017
Yhteistyötiedote: Mehiläinen Tampere ja Tampere Puolimaraton -yhteistyö jatkuu

Mehiläinen Tampere ja Tampere Puolimaraton ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Mehiläinen vastaa jatkossakin Tampere Puolimaratonin ensiaputoiminnoista.

Mehiläisen vihreisiin pukeutunut henkilökunta on jo varsin tuttu näky Tampere Puolimaratonilla. Molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön, joten sen jatkaminen tuntui luontevalta ratkaisulta.

– Olemme usean vuoden ajan osallistuneet Juoksuaika-tapahtumiin kuuluvaan Tampere Puolimaratoniin sekä juosten että juoksijoiden ensiapua hoitaen. Tampere Puolimaratonilla on hieno tsemppimeininki, ja meidän porukkamme lähtee ensiaputehtäviin mielellään, kertoo Tampereen Mehiläisen yksikönjohtaja Marja Viitaniemi.

Itsekin Tampere Puolimaratonin ensiapujoukoissa tiiviisti mukana ollut Viitaniemi kokee, että Mehiläiselle on erityisen tärkeää jalkautua ja osallistua terveyttä ja hyvinvointia edistävään tapahtumaan.

– Terveyden edistäminen on meille sydämen asia. Sekä meillä Tampereella että Mehiläisellä Turussa olemme olleet tyytyväisiä hienosti järjestettyihin Juoksuaika-tapahtumiin, ja yhteistyön jatkaminen on meille suuri ilo. Kaupunkiolosuhteissa järjestettävä juoksu tuottaa omat haasteensa myös ensiapua ajatellen, mutta hyvin järjestetyssä ja laadukkaassa tapahtumassa on hienoa olla mukana niin ensiaputehtävissä kuin juoksijanakin, Viitaniemi iloitsee.

Tampere Puolimaratonin projektipäällikkö Kari Ahonen on tyytyväinen saadessaan jatkossakin tehdä yhteistyötä Mehiläisen kanssa sekä Turussa että Tampereella

– Osallistujien ensiaputoiminnot ovat valtavan tärkeä osa suurtapahtumaa, ja Mehiläisen väen kanssa toimivan ensiapukokonaisuuden muodostaminen sujuu vuosien kokemuksella saumattomasti. Toisaalta yhteistyö Mehiläisen kanssa täydentää myös osallistujille tarjottavia mahdollisuuksia huolehtia itsestään ja hyvinvoinnistaan, Ahonen muistuttaa.

Jaa ystäville

Similar Articles

Paavo Nurmi Marathon siirtyy elokuulle 2018

Paavo Nurmi Marathon siirtyy elokuulle 2018 (0)

Paavo Nurmi Marathonin ajankohta siirtyy heinäkuulta elokuulle. Ensi vuoden tapahtumapäivä on lauantai 18.8.2018 Paavo Nurmi Marathon on yksi Suomen suurimmista ja

Read More
Menu