Ajankohtaista

Yhteistyötiedote: Juoksuaika-tapahtumien ja Maximin yhteistyö jatkuu

📁 Ajankohtaista 🕔23.helmikuu 2017
Yhteistyötiedote: Juoksuaika-tapahtumien ja Maximin yhteistyö jatkuu

Juoksuaika-tapahtumat ja urheiluravinnesarja Maxim jatkavat yhteistyötään. Maxim on jo useamman vuoden pitänyt huolta Juoksuaika-tapahtumien osallistujien tankkauksesta. Maximin valmistaja Orkla Care Oy on paitsi Juoksuaika-tapahtumien ja Paavo Nurmi Marathonin mutta myös koko Paavo Nurmi Festivalin yhteistyökumppani. Yhteistyökumppanuuteen ovat johtaneet samat hyvinvointiin tähtäävät arvot.

– Työskentelemme Orkla Care Oy:ssä hyvinvoinnin parissa. Kehitämme tuotteita tukemaan terveellistä elämäntapaa. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi Maxim-urheiluravinteet ja Möller-kalaöljyt, kertoo Orkla Caren Oy:n markkinointipäällikkö Marita Hanhineva.

Urheilu ja terveelliset elämäntavat näkyvät vahvasti myös Orkla Care Oy:n työntekijöiden arjessa ja työyhteisön sisällä.

– Työyhteisössämme on paitsi runsaasti innokkaita penkkiurheilijoita myös useita aktiivisesti liikuntaa harrastavia; taitaapa löytyä jokunen kisaajakin esimerkiksi uinnin ja triathlonin parista. Useissa perheissä lasten harrastukset vievät jalkapallon, jääkiekon ja salibandyn pariin. Työnantajana Orkla Care Oy mahdollistaa liikkumisen tarjoamalla Smartum-liikuntasetelit työtekijöiden käyttöön. Lisäksi järjestämme neljä kertaa vuodessa työhyvinvointipäivät, jolloin hikoilemme yhteisissä treeneissä. Osa työntekijöistä pelaa porukalla myös vapaa-ajallaan golfia ja tennistä. Kaiken tämän lisäksi meillä työntekijät pääsevät osallistumaan Orkla Care Oy:n sponsoroimiin juoksutapahtumiin kuten Paavo Nurmi Marathoniin. Orkla-tiimi juoksee myös Turussa ensi heinäkuussa, lupaa Hanhineva.

Yhteistyön toinen osapuoli, Juoksuaika-tapahtumatoimisto, haluaa vaalia kaikessa tekemisessään laatua. Tuottaja Kari Ahosen mukaan Maximin tuotteet edustavat laadukasta ja luotettavaa tekemistä.

–  Meidän arvoihimme kuuluu laadun vaaliminen ja tätä laatua halutaan ylläpitää, rakentaa ja parantaa sellaisten yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka jakavat kanssamme samat arvot. Meille Maxim ja Orkla Care Oy edustavat juuri tällaista kumppanuutta.

Useasti itsekin Juoksuaika-tapahtumiin osallistuneen Hanhinevan mukaan Juoksuaika-tapahtumat, Paavo Nurmi Festival ja Turku ovat saaneet oman erityisen paikkansa urheilutapahtumien joukossa.

–  Turussa on tehty valtavan hyvää työtä urheilutapahtumien parissa, on ollut mahtavaa olla menossa mukana! Aurajoen ilmapiiri ja huikean kaunis reitti tekee Paavo Nurmi Marathonista erityisen: tuntuu kuin ei oltaisi Suomessa ollenkaan. Ajankohta – juuri ennen kun Suomi lähtee kesälomille – luo rennon fiiliksen, pohtii Hanhineva.

 

Jaa ystäville

Similar Articles

Paavo Nurmi Marathon siirtyy elokuulle 2018

Paavo Nurmi Marathon siirtyy elokuulle 2018 (0)

Paavo Nurmi Marathonin ajankohta siirtyy heinäkuulta elokuulle. Ensi vuoden tapahtumapäivä on lauantai 18.8.2018 Paavo Nurmi Marathon on yksi Suomen suurimmista ja

Read More
Menu