Aurajoen Yöjuoksu

Lauantaina 27.4.2019
Historiallinen Aurajoki ja kilpailukeskuksena toimiva Forum Marinum tarjoavat ainutlaatuiset puitteet yölliselle juoksukilpailulle. Aurajoen Yöjuoksulla pääset nauttimaan rennosta tunnelmasta, mutta tasaisella reitillä saat myös mahdollisuuden tavoitella omaa ennätysvauhtiasi. 
Viiden kilometrin mittainen kierros tarjoaa kaksi vaihtoehtoa Aurajoen Yöjuoksulle, 5 km tai 10 km.
10 km matkalla on on myös joukkuekilpailu. Joukkueessa tulee olla vähintään 5 juoksijaa. Mikäli joukkueessa on enemmän kuin 5 juoksijaa, otetaan joukkueen tulokseen mukaan 5. nopeimman juoksijan ajat. 

ILMOITTAUTUMINEN 
Aurajoen Yöjuoksu 2019 käyttää Juoksuaika-tapahtumien ilmoittautumisjärjestelmää.
Ilmoittaudu mukaan tästä.

Osallistumismaksut 27.4.2019 tapahtumaan ovat:
 • 01.11.-31.12.18     25 €
 • 01.01.-31.03.19   30 €
 • 01.04-26.04.19  35 €
 • 27.4.2019            40 €
Mitali
Aurajoen Yöjuoksun osallistumismaksuun ei sisälly osallistumismitalia. Mitali on erikseen ostettavissa 12 € hintaan. Mitalintilaus sähköpostitse info@paavonurmisports.fi ja aihe mitalitilaus. Mitalit maksetaan ja noudetaan tapahtumakansliasta Forum Marinumilta 20.00-22.00. välisenä aikana.
Jokainen viidennen kerran Aurajoen Yöjuoksussa juokseva saa mitalin kaiveruksella "viides Aurajoen Yöjuoksu"

Alennukset
Juoksija-korttialennus on voimassa alkaen 1.1.2019 ( alennus 5 € euroa voimassa olevasta hinnasta.)
Opiskelija-alennus -20% voimassaolevasta hinnasta. (ei muita alennuksia) aina 26.4.19 asti. 

Opiskelijahinnat 
Juoksuaika-tapahtumat tarjoavat opiskelijaedun Aurajoen Yöjuoksuun, PNM TRAIL:iin, Paavo Nurmi Marathonille, Tampere Puolimaratonille ja Ruissalojuoksuihin. Etu on kaikissa tapahtumissa 20 % alennus voimassa olevasta hinnasta. Etu on voimassa aina ilmoittautumisjärjestelmän kautta ilmoittautuessa, ei koske kilpailukansliassa ilmoittautumista. 

Näin ilmoittaudut opiskelijahinnalla
 • Valitse tapahtuma 
 • Siirry ilmoittautumisjärjestelmään 
 • Valitse juostava matka 
 • Täytä ilmoittautumistiedot 
 • Valitse alennuskohdasta OPISKELIJA 
 • Syötä opiskelijakorttinumero 
 • Kirjoita oppilaitoksen nimi, näytölle tulee oranssipalkki, jossa on koodi JKOPISKELIJA19 
 • Syötä koodi kassavaiheen jälkeen koodikenttään näin järjestelmä laskee automaattisesti maksettavan summan.

Joukkuekilpailu
Aurajoen Yöjuoksujen 10 km matkalla on myös joukkuekilpailu. Joukkuekilpailussa lasketaan viiden (5) juoksijan ajat yhteen ja tästä muodostuu joukkueen loppuaika. Mikäli joukkueessa on enemmän kuin 5 juoksijaa, otetaan joukkueen tulokseen mukaan 5. nopeimman juoksijan ajat. Joukkuekilpailun tuloksiin lasketaan naiset ja miehet samaan joukkueeseen.
Joukkuekilpailun sarjat ovat:
1. Seurasarja //urheiluseurat, lenkkiklubit 
2. Yritys- ja yhteisösarja / yritykset, yhteisöt (kaveriporukat jne)
Joukkuekilpailun palkinnot:
Molempien sarjojen paras joukkue palkitaan "Juoksuaika-tapahtumien ilmaisosallistumisilla (5kpl)". Osallistumiset voi käyttää vuoden 2019-2020 aika seuraaviin tapahtumiin: Paavo Nurmi Marathon, Ruissalojuoksut, PNM TRAIL.
Joukkuekilpailuun ilmoittautuminen
Joukkukilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse: info@paavonurmisports.fi, aihe Aurajoen Yöjuoksu joukkuekilpailu. Viestiin joukkueen nimi ja ja sarja: 1. Seurasarja, 2. Yritys-ja yhteisösarja.
Ilmoittautuminen ja maksaminen

Palvelusetelit 

Meillä käyvät myös Liikunta- ja Kulttuurisetelit (Smartum), Virike-setelit (Luottokunta) ja Tyky-Online kuntosetelit sekä Sporttipassi. Lähetä setelit postitse osanottajatietojen kanssa osoitteeseen Event Consulting Turku, Ketarantie 31, 20100 Turku. (osanottajatiedot = nimi, syntymäaika, matka, osoite, puh, sähköposti, seura tai joukkue sekä mahdollinen etukortin numero). Muista kirjoittaa jokaiseen seteliin oma nimesi! Mikäli olet ilmoittautunut sähköisen järjestelmän kautta ja maksat seteleillä, laita mukaan ilmoittautumispäivämäärä. 

Smartum-verkkomaksu 

Smartum-verkkomaksun voit suorittaa tästä. Verkkomaksun lisäksi sinun tulee normaaliin tapaan ilmoittautua ilmoittautumisjärjestelmässä ja valita maksutavaksi Smartum-verkkomaksu. Maksettuasi osallistumismaksusi Smartum-verkkopalvelussa, toimita palvelun muodostama maksukuitti sähköpostitse osoitteeseen info@paavonurmisports.fi 

Maksuajankohta määrittää hinnan. Ilmoittautuminen on lopullinen, kun maksu on suoritettu. 

Edut 

Juoksija-kortilla etu 5 € voimassa olevasta hinnasta. Etu on voimassa 1.1.19-26.4.19 välisenä aikana ilmoittautuessa.

Peruutusturva ja osanoton siirto

Mikäli olet maksanut 8 euron peruutusturvamaksun ilmoittautumisen yhteydessä, olet oikeutettu siirtämään osallistumisesi seuraavalle vuodelle, jos joudut vamman tai sairauden takia peruuttamaan osallistumisesi. OSANOTON SIIRTO ONNISTUU LÄÄKÄRINTODISTUSTA JA PERUUTUSTURVAMAKSUA VASTAAN NIIN TAPAHTUMAPÄIVÄÄ ENNEN KUIN SEN JÄLKEENKIN. Lähetä peruutusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@paavonurmisports.fi, ja kirjoita viestin aiheeksi OSANOTON PERUUTUS. Lähetä meille kopio lääkärintodistuksestasi sähköpostitse info@paavonurmisports.fi, faxilla 02-4310812 tai postitse Event Consulting Turku Oy, Ketarantie 31, 20100 Turku. Siirron voi tehdä vain itselleen ja yhden vuoden eteenpäin.  

Aurajoen Yöjuoksut-tapahtuma ei palauta osanottomaksuja missään tilanteessa. 

HUOM!

Ryhmät

Haluatko ilmoittaa koko urheiluseuran mukaan yhdellä kertaa? 

Onko työporukallasi yhteinen tavoite jossakin Juoksuaika-tapahtumassa? Ilmoita koko joukko mukaan vaikka heti tältä istumalta! Katso ryhmäilmoittautumisen ohjeet tästä.

Yhteistyössä

             
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.
Juoksuaika-tapahtumat
Event Consulting Turku Oy, Ketarantie 31 
Tel: +358 44 5678256